• Olynth Aromatherapy se prodává ve dvou verzích:
  • Olynth Aromatherapy doplňuje řadu produktů Olynth nosní spreje pro použití ve dne a Olynth Aromatherapy v noci.
  • Do českých ložnic a dětských pokojů přichází Olynth Aromatherapy, unikátní novinka, která bojuje s rýmou a ucpaným nosem, i když spíme [  ]
  • Olynth aromatherapy vaporizator electric contine un maestec de uleiuri aromatice precum mentol, camfor si eucalipt, care usureaza respiratia.

Olynth Aromatherapy odpařovač - Klidný spánek, volné a snadné dýchání

Too low to display

Nasul infundat este unul dintre simptomele cele mai deranjante ale racelii si gripei. In cazul bebelusilor, dificultatea in respiratie aduce cu sine o stare de agitatie, care se poate prelungi si in timpul noptii.

Tratarea acestor simptome cu medicamente nu este recomandata la bebelusi.

Medicamentele pentru si pot fi daunatoare, chiar mortale, pentru bebelusi. De aceea, este indicat sa alegi remediile naturale, pe baza de plante, care asigura copilului o respiratie usoara.

Olynth Aromatherapy este un vaporizator electric ce elibereaza treptat uleiuri aromatice de mentol, eucalipt si camfor. Aroma uleiurilor desfunda caile nazale ale bebelusului, evitandu-se astfel disconfortul creat de introducerea unor dispozitive in orificiile nazale.

Acum exista insa un remediu natural, pe baza de plante, care asigura copilului o respiratie usoara. Olynth Aromatherapy este un vaporizator electric ce elibereaza treptat uleiuri aromatice de mentol, eucalipt si camfor. Aroma uleiurilor desfunda caile nazale ale bebelusului, evitandu-se astfel disconfortul creat de introducerea unor dispozitive in orificiile nazale. Uleiurile aromatice provin din plante recunoscute pentru valorile lor terapeutice in tratarea afectiunilor respiratorii.

Reviews

Aromaterapie vám nabídne příjemné působení přírodních vůní